Κορινθόραμα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

web design Υπηρετούμε με πάθος και συνέπεια αυτό που αγαπάμε να κάνουμε: Δημιουργία Ιστοσελίδων!
Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε λύση, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.
Πάντα πιστεύαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως κάθε ιστότοπος (website) είναι μοναδικός και εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες. Τις δικές σας ανάγκες!

 

Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε να δημιουργούμε λύσεις από το μηδέν, προσαρμοσμένες στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες, χωρίς να καταφεύγουμε πάντα σε εύκολες αλλά δυσκίνητες λύσεις όπως τα Joomla!, Drupal κλπ (λογισμικά ανοικτού κώδικα).
Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας παρέχουμε ακόμα και στο μέλλον, οποιαδήποτε υποστήριξη και επέκταση χρειαστείτε. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που γνωρίζουμε, όπου ο πελάτης άκουσε κάποια στιγμή το περίφημο: "δυστυχώς αυτή η δυνατότητα δεν υποστηρίζεται απο την πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε...".

 

Σε μας, υποστηρίζονται όλα! Γιατί στηριζόμαστε στον δικό μας κώδικα και έχουμε την τεχνογωσία να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση στη δημιουργία ιστοσελίδων.
Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, από μια απλή παρουσίαση μέχρι μια σύνθετη εφαρμογή με δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε την πιο ιδανική λύση για τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Δείτε δείγματα ιστότοπων που έχουμε υλοποιήσει
ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ

Δεν βρέθηκε συνδεδεμένος χρήστης!
Εισάγετε τα στοιχεία εισόδου για να συνδεθείτε